Ta kontakt

Lurer du på noe som du ikke finner her? Da er det bare å kontakte oss gjennom skjemaet under. Er spørsmålet relatert til varmepumpe eller installasjon anbefaler vi at du tar direkte kontakt med leverandøren, da de har mye bedre forutsetninger på å gi deg gode og riktige svar.

Kontakt

5 + 4 =

Faq

Pris på varmepumpe
Prisen på en varmepumpe vil variere mye i fra selskap til selskap. De ulike merkene har også en god del å si. Prisen pleier normalt å ligge på 15.000 kr til 20.000 kr. Noen baker da installasjonen inn i prisen, mens andre ikke. Da kan det være greit å vite at installasjonen koster som regel rundt 4.000 kroner.
Hvilken varmepumpe er best?
Hvilken varmepumpe som er best er ikke lett å svare på. Det vil nemlig variere ut ifra de ulike behovene du har. Faktorer som klimasone, modell, boligstørrelse og ytelse er viktige ting å tenke på for å finne den beste pumpen til boligen din. Svarer du på de ulike faktorene, har ud kommet langt på vei for å finne den beste varmepumpen for ditt behov.

Finn den beste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!