Om oss

Varmepumper-pris har lagd en tjeneste som skal gjøre det lett for privatpersoner å finne den beste og billigste varmepumpen. Det er mange forskjellige leverandører, derfor er det også viktig å være bevist på at prisen vil variere. Vi har derfor samlet all informasjon på ett sted, slik at du kan finne varmepumpen du trenger. Deretter er det bare å innhente tilbud og sammenligne.

Hvordan fungerer tjenesten?

Tjenesten vår fungerer ved at du fyller ut ett skjema, deretter velger du hvilke varmepumpeleverandører du skal motta tilbud fra. Innen kort tid vil de valgte leverandørene kontakte deg med tilbud. Da er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet du mottok.

Derfor bør du ha varmepumpe

Flere velger stadig å skaffe seg en varmepumpe for oppvarming av boligen. Årsaken til dette er at det ofte er mye billigere enn andre oppvarmingkilder. Vi har derfor samlet alt på ett sted, slik at du skal få den beste varmepumpen til lavest pris. Ved å bruke vår tjeneste sparer du lommeboken både ved investeringen og ved oppvarming.

Etter kjøp av varmepumpe

Når du har kjøpt en varmepumpe er det viktig å huske på service og vedlikehold. Pumpen skal rengjøres med jevne mellomrom, dette er noe du kan gjøre selv. Servicen er noe du må bestille fra en varmepumpeleverandør. Gjør du dette så ofte som leverandørene anbefaler vil du få maksimal ytelse, samtidig som varmepumpen din vil leve lenger.

Slik hjelpe vi deg

Ved å ha samlet sammen mye informasjon og flere varmepumpeleverandører i hele Norge vil du få de beste tilbudene. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt skjema, da vil du bli kontaktet med flere gode tilbud innen kort tid. Deretter er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet.

Finn den beste varmepumpen

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Når er det riktig å skaffe seg varmepumpe?

Skal du kjøpe en varmepumpe? Ja da lurer du vel på når du bør kjøpe varmepumpen for å få best pris. Det er både høysesong og lavsesong, og skal du få den aller beste prisen bør du velge lavsesongen. Når det er sagt så vil du merke en mindre strømregning...

les mer

Forbered deg til vinteren

Vinteren er på vei og det blir stadig kaldere ute. Med en varmepumpe får du det godt og varmt inne, samtidig som inneklimaet blir betraktelig bedre. I tillegg vil du spare en god del penger på strømutgiftene ettersom en varmepumpe bruker mye mindre strøm...

les mer

Varmepumpe for miljøet

Varmepumper er et godt, miljøvennlig alternativ til oppvarming fordi varmeutbytte av energien som brukes er høy. Videre har varmepumper også en rekke andre fordeler, deriblant at det ikke slippes ut noen partikler. Bra for astmatikere Faktisk så filtrerer...

les mer

Kutt i strømpriser med varmepumpe

Visste du at du kan spare penger med en varmepumpe? En varmepumpe er energieffektiv og bruker mindre strøm til å varme opp boligen din enn andre oppvarmingssystemer. Du vil derfor merke et godt kutt i strømregningen din! Spar penger Nøyaktig hvor mye du...

les mer